Fransk Open – Struff mister knockout rundt mot Djokovic

Jan-Lennard Struff tapte tydeligvis utslagstrinnene mot Novak Djokovic på Fransk Open i Paris etter tre bemerkelsesverdige seier.Den tyske tennisprofessoren har dermed savnet sin første kvartfinale på en Grand Slam-turnering. Den 29 år gamle Warsteiner tapte på mandag 03.06.2019 i andre runde av franskopen mot verdensrangeringer først Novak Djokovic tydelig med 3: 6, 2: 6, 2: 6.

Fet begynnelse

Philippe Chatrier Struff holdt opp med tre frodige vinner først, men spilte deretter Djokovic (32) hele sin klasse og rutine. Fra midten av første setningen var Struff ofte kun i stand til å reagere i stedet for å bli selvinitiert.Etter 1:33 timer vendte den 32 år gamle serbien sin første kampball. “Jeg er veldig fornøyd med spillet mitt i dag, jeg spilte aggressivt og fokusert, og jeg håper det fortsetter,” sa Djokovic.Til tross for 16-runde runde vil Struff være i den nye verdensrankingen neste mandag for første gang i topp 40, og kan konsolere seg med en premie på 243 000 euro.

Kvartfinale mot Zverev mulig

Djokovic er dermed den første spilleren for tiende gang i kvartfinalen til Roland Garros og møter i kampen for semifinalen på hamburgeren Alexander Zverev eller den italienske Fabio Fognini.Den 32-årige serbien kunne vinne Grand Slams for andre gang i Paris, men etter seieren på Wimbledon, på US Open og på Australian Open savner han bare sin andre i Roland Garros etter 2016.

PRESSEKONTAKT

PM-International Norge AS
Inger Sverresson

Mustad Næringspark, Raufossvegen 40, bygn 121
N-2821 Gjøvik

Website: https://www.pm-international.com/no/
E-Mail : service@pm-international.no
Telefon: +47 62 35 70 70